Preparant l’Eivissàpiens (4t ESO)

Preparant l’Eivissàpiens (4t ESO)

Un curs més, els alumnes de 4t d’ESO participaran en el concurs Eivissàpiens sobre la cultura d’Eivissa i Formentera, però enguany en un nou format no presencial degut a la pandèmia del coronavirus.

Seran cinc dies de participació, des del dilluns 26 d’abril fins el divendres 30. El temari és ampli, història, agricultura, patrimoni, etnologia, art, literatura… i un tema base “Els àrabs a Eivissa i Formentera” acompanyat d’un monogràfic cada dia del concurs: sa sargantana, s’emprendada, n’Isidor Macabtich, geografia pitiüsa i sa prehistòria a Formentera.

La maquinària ja està en marxa, els dies previs a les vacances de Setmana Santa el grups de 4t d’ESO realitzaren diferents sortides, una al museu de Madina Yabisa de Dalt Vila on se’ls va donar exhaustiva informació sobre els àrabs i en especial de la triple murada àrab de n’Antoni Costa Ramón i al museu arqueològic de Via Romana on reberen una explicació general de les peces que acull, especialment de l’època púnica i la ceràmica del període andalusí a Eivissa.

Molt d’ànim i endavant!