Ntra. Sra. de la Consolación guanya l’Eivissàpiens 2021

Ntra. Sra. de la Consolación guanya l’Eivissàpiens 2021

Els alumnes de 4t d’ESO han guanyat novament el concurs de cultura popular de les Pitiüses Eivissàpiens, per setena vegada. Aquesta ha estat la decimotercera edició, que aquest curs ha canviat el seu format presencial per un digital degut a la pandèmia.

Els estudiants de tots els instituts d’Eivissa i Formentera han contestat preguntes sobre la nostra història, geografia, gastronomia, joieria… a través d’una aplicació mòbil trivia.segundapantalla . Han estat cinc dies molt intensos, de molta emoció, nervis, on han pogut posar a prova els seus coneixements. El seu esforç s’ha vist recompensat amb un promedi de punts molt alt, 3232 en concret, davant el segon classificat l’IES de Sa Blanca Dona (2791 punts) i el tercer l’IES Algarb (2638 punts); a la competició individual la nostra alumna Ana Ruiz ha estat la màxima encertadora al llarga dels cinc dies del concurs.

Ara toca esperar l’arribada de l’olibassa al centre i disfrutar del merescut premi d’una excursió en catamarà als illots de Ponent.

Enhorabona, sou un orgull per l’escola.