Presentació del llibre “Érase una vez… ADLIB”

Presentació del llibre “Érase una vez… ADLIB”

Aquest matí a les 11:30h al claustre del centre, la consellera de Promoció Econòmica, Empresarial i Cooperació Municipal, na Maria Fajarnés, ha presentat el llibre “Érase una vez… ADLIB, el bloc de moda más solidario”. Hi han estat presents els seus autors Ariadna Ferrer i en Germán Guerrero, dissenyadors ADLIB de la firma K de Kose kose juntament amb la directora insular d’Indústria, Comerç i Artesania, na Irene Torres a més d’algun dels participants que han fet possible aquesta obra.

Es tracta d’una adaptació de la novel.la “El principito” de l’escriptor i aviador francès Antoine de Saint-Exupéry amb l’objectiu de promocionar la moda ADLIB inclusiva, una moda solidària per a tots i totes. S’acompanya d’un concurs de dibuix de disseny relacionat amb ADLIB i la inclusió, adreçat als alumnes de 1r i 2n d’ESO de tots els centres educatius de l’illa per a sensibilitzar-los sobre les persones que els costa vestir-se per comptar amb alguna limitació. El treballs es podran presentar fins al 27 de maig.

El disseny premiat serà confeccionat per un dissenyador ADLIB i la conselleria obsequiarà els centres amb exemplars d’aquest conte.