Exposicions itinerants de l’Ajuntament d’Eivissa

Exposicions itinerants de l’Ajuntament d’Eivissa

 

Els alumnes de secundària i primer de batxillerat participen en el projecte “Exposicions Itinerants” que ha posat en marxa l’ajuntament d’Eivissa, a través del seu Pla Municipal sobre Drogues.

Aquesta activitat consta de dues sessions, una al Centre Juvenil C19, al carrer Castella, i l’altra a l’aula del grup en concret. Les exposicions són implementades pel personal tècnic del PMD i els respectius tutors de cada grup.

La metodologia consisteix en crear debats educatius, sobre diferents temes, oberts a múltiples punts de vista que tanquen en forma d’interrogants els aspectes més destacats i conviden els alumnes a seguir reflexionant sobre ells.

El projecte consta de tres propostes diferents:

  • Exposició “ON/OFF” per reflexionar sobre l’ús saludable de les tecnologies de la informació. Hi participen 1r i 2n d’ESO.
  • Exposició “Sota pressió” perquè aprenguin a gestionar les competències personals sobre la pressió del grup i la presa de decisions. Hi participa 3r d’ESO.
  • Exposició “Sortim” per ajudar-los a reflexionar sobre el sortir de festa, els seus riscos i formes de divertir-se. Hi participen 4t d’ESO i 1r de Batxillerat.